Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Marilyn Manson geweigerd bij kathedraal

Marilyn Manson is de toegang tot een kathedraal in Keulen geweigerd. “Ze lieten me niet binnen omdat ik lippenstift droeg”, vertelt de shockrocker in The Sun.

Marilyn Manson is de toegang tot de kathedraal van Keulen geweigerd. De rocker werd bij de ingang vriendelijk verzocht rechtsomkeert te maken. “Ze lieten me niet binnen omdat ik lippenstift droeg”, vertelt hij in de Britse krant The Sun.

Voordat Manson vertrok, wierp hij snel een blik op het interieur van de kerk. “Het was één van de mooiste plekjes die ik ooit heb gezien”, vertelt de zanger, die bij de burgerlijke stand bekend is als Brian Hugh Warner.

De controversiële artiest was in Keulen ter promotie van de tentoonstelling van zijn schilderijen in een galerie. De collectie, die uit 33 schilderijen bestaat, bevat onder meer portretten van de overleden Superman-acteur Christopher Reeve en Adolf Hitler. De Duitse dictator wordt afgebeeld als rondborstige transseksueel. Ook zijn vriendin, de 19-jarige actrice Evan Rachel Wood, is te bewonderen op de doeken van Manson. “Je moet ervan houden”, zegt Manson.

Deze maand kwam het zesde studio-album van Marilyn Manson uit. ‘Eat me, drink me’ staat op de 84e plaats in de Mega Album Top 100.

[Novum]