Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Eva Longoria viert feest in Saint-Tropez’

Eva Longoria en Tony Parker vieren hun vrijgezellenfeesten in Saint-Tropez. Het stel zou de exclusieve club V.I.P. Room in de Franse plaats hebben afgehuurd.

Eva Longoria en haar basketballende verloofde Tony Parker vieren hun vrijgezellenfeesten in Saint-Tropez. Het stel, dat naar verluidt vanmiddag arriveert in de badplaats aan de Franse Rivièra, zou de exclusieve club V.I.P. Room hebben gehuurd.

“Het plan is dat de club wordt verdeeld in twee ruimtes”, vertelt een medewerker van de club aan het Amerikaanse tijschrift People. “De ene helft is voor Eva en haar vriendinnen en de andere helft is voor Tony en zijn vrienden.”

Tijdens het feestje treden hiphopartiesten als Cut Killer en MC Big Ali op. Naar verluidt brengt de 25-jarige bruidegom ook zijn single ten gehore. ‘Balance-toi’, een Franstalig rapnummer van de speler van San Antonio Spurs, is momenteel een hit in Frankrijk. Parker werd geboren in het Belgische Brugge, maar hij groeide op in Frankrijk.

De tortelduifjes zouden na het weekeinde nog twee dagen in Saint-Tropez verblijven, waarna ze naar Parijs gaan. De Desperate Housewives-actrice en haar verloofde stappen volgende week zaterdag in het huwelijksbootje in een kasteel ten zuiden van de Franse hoofdstad.

[Novum]