Search
Close this search box.

Meisje voor Tara Elders en Michiel Huisman

Tara Elders en Michiel Huisman hebben een dochtertje gekregen. De 27-jarige actrice beviel zaterdag van Hazel. Moeder en dochter maken het goed.

Tara Elders en Michiel Huisman hebben een dochtertje gekregen. De 27-jarige actrice beviel zaterdag van Hazel. Moeder en dochter maken het goed, laat het management van het acteursstel weten. Verdere details zijn niet bekendgemaakt.

Tara, onder meer bekend van de series Najib & Julia en Medea, en Michiel, die in films als ‘Floris’ en ‘Phileine zegt sorry’ speelde, hebben ruim twee jaar een relatie. In het julinummer van Glamour vertelde Michiel een ‘oergevoel’ te krijgen van de zwangerschap van zijn vriendin. “Het besef dat wij meedoen aan het grote plan dat men evolutie noemt. Dat dit de essentie van het leven is. We krijgen een kindje en dat is waar het om draait.”

[Novum]