Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Mick Hucknall voor het eerst vader

Mick Hucknall is voor het eerst vader geworden. Gabriella Wesberry, de vriendin van de zanger van Simply Red, is maandag bevallen van dochtertje Romy True.

Mick Hucknall is voor het eerst vader geworden. Gabriella Wesberry, de vriendin van de 47-jarige zanger van Simply Red, is maandag in Londen bevallen van dochtertje Romy True. “Moeder en dochter maken het goed en Mick is in de wolken”, is op de website van Simply Red te lezen.

De Britse krant The Sun meldt dat de trotse Hucknall na de bevalling met bandleden en vrienden naar de pub vertrok om te proosten op de geboorte van de kleine spruit.

De roodharige zanger en zijn vriendin leerden elkaar kennen in de jaren negentig. In 1995 gingen ze uit elkaar, omdat Hucknall het flirten met andere dames niet kon laten. Hucknall, die met Simply Red hits scoorde als ‘Money’s too tight (to mention)’ en ‘Sunrise’, staat bekend als een echte womaniser. Hij kan onder anderen model Helena Christensen en actrice Catherine Zeta-Jones tot zijn ex-vriendinnen rekenen.

Vier jaar geleden laaide de liefde tussen Hucknall en Wesberry weer op. Hucknall noemt zijn donkerharige vriendin zijn ‘soulmate’. Naar verluidt gaan de twee binnenkort trouwen.

[Novum]