Search
Close this search box.

Peter Koelewijn brengt hommage aan Elvis Presley

Peter Koelewijn treedt op tijdens het Elvis Memorial Concert, ter ere van de rocklegende. Op 16 augustus staat hij in Valkenburg aan de Geul.

Peter Koelewijn treedt op tijdens het Elvis Memorial Concert, ter ere van de dertig jaar geleden overleden rockster. Op 16 augustus staat hij samen met Daniël Dekker en de Amerikaanse Wanda Jackson op het podium in Kuurpark Valkenburg aan de Geul.

De 66-jarige Koelewijn, die in 1960 doorbrak met de rock-‘n’-roll-klassieker ‘Kom van dat dak af’, brengt onder meer de Elvis-hits ‘Blue suede shoes’ en ‘One night’ ten gehore. De 69-jarige Jackson wordt wel de Queen of Rockabilly genoemd. Zij toerde met Presley en had een romance met hem in de jaren vijftig.

Het speciale concert is een initiatief van René Shuman en Angel-Eye. Shuman zingt regelmatig uit het repertoire van ‘The King’.

[Novum]