Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Mika in Heineken Music Hall

Mika komt naar Nederland. De Libanees-Britse zanger geeft 11 november een optreden in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Mika komt naar Nederland. De Libanees-Britse zanger geeft zondag 11 november een optreden in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop begint zaterdag, laat concertorganisator Mojo woensdag weten.

Vrijdag werd bekend dat Mika ook te zien en te horen is op Lowlands, dat op 17, 18 en 19 augustus plaatsvindt in Walibi World in Biddinghuizen.

De 23-jarige Mika, die werd geboren in Beiroet en op 9-jarige leeftijd naar Londen verhuisde, scoorde een wereldwijde hit met het nummer ‘Grace Kelly’. Hij schreef het nummer als wraakactie voor alle platenmaatschappijen die geen toekomst in hem zagen. Het nummer doet enigszins denken aan het geluid van de Britse band Queen.

De nummers op het debuutalbum ‘Life in cartoon motion’ zijn voornamelijk vrolijk, maar hebben een diepere betekenis. In Groot-Brittannië bereikte de cd de hoogste positie in de albumlijst en ook in Nederland, Noorwegen en de Verenigde Staten is het album een groot succes.

[Novum]