Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Couturier: “Linda kan niet koppelen”

Linda de Mol probeerde eens Paul Schulten aan een man te helpen. “Linda is een schat, maar koppelen kan ze niet”, stelt de couturier in een interview.

Linda de Mol heeft ooit geprobeerd Paul Schulten aan een man te helpen. “Linda is een schat, maar koppelen kan ze niet.” Dat zegt de couturier in een interview met de glossy Hi! Society. “Ze zei: ‘Dit is echt iemand voor jou, hij heeft net zulke valse humor als jij’. We zijn uitgeweest, maar ik ben op de helft van de avond weggegaan.”

Bedroefd is de 41-jarige ontwerper niet over zijn vrijgezellenbestaan. “Ik geloof niet in verliefdheid”, legt hij uit. “Verliefdheid is een hype. Die wordt gecreëerd door romantische trendsetters en de filmindustrie. Je eigen geluk af laten hangen van iemand anders is gewoon niet mijn ding.”

[Novum]