Search
Close this search box.

Minister Plasterk opent Oerol 2007

Het Oerol Festival op Terschelling wordt 15 juni geopend door minister van Cultuur Ronald Plasterk. Wende Snijders treedt dan op.

Het Oerol Festival op Terschelling wordt 15 juni geopend door minister van Cultuur Ronald Plasterk. De opening van het jaarlijkse locatiegerichte theaterfestival vindt plaats op het festivalterrein Westerkeyn. Chansonnière Wende Snijders treedt op.

De openingsvoorstelling van de 26e editie van Oerol is ‘Cargo’, van Théâtre du Centaure. Andere voorstellingen op de openingsdag zijn onder meer ‘Le singe de Saudieu’ van Circus Baobab en ook het Volksoperahuis en Vis a Vis treden op. Alle voorstellingen op Oerol hebben het eiland als podium.

Terschellings Oerol Festival 2007, met als thema ‘sterke verhalen’, vindt plaats van 15 tot en met 24 juni.

[Novum]