Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Moeder heeft vertrouwen in Britney Spears

Lynne Spears heeft vertrouwen in haar dochter Britney. “Het komt allemaal wel goed”, denkt ze. “Ze is bezig haar leven weer op de rails te krijgen.”

(Novum/AP) – Lynne Spears heeft vertrouwen in haar dochter Britney. Dat vertelt ze in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. “Het komt allemaal wel goed”, denkt ze. “Ze is bezig haar leven weer op de rails te krijgen en er staan haar nog veel mooie dingen te wachten.”

De 25-jarige zangeres staat in het middelpunt van de mediabelangstelling sinds ze in november scheidde van Kevin Federline, met wie ze twee jonge zoontjes heeft. Ze werd bekritiseerd om haar onverantwoordelijke gedrag, omdat ze bijna elke avond feestend werd gespot. In maart werd ze uiteindelijk opgenomen in een afkickkliniek, na een tumultueuze week waarin ze onder meer haar hoofd kaalschoor.

Volgens haar moeder is het vervelend dat de rest van de wereld haar dochter zo nauw in de gaten houdt. “Het is heel treurig dat de wereld haar fouten heeft zien maken. Maar het zijn fouten die iedereen op een moment in zijn leven wel maakt.” Britney krijgen ze er echter niet snel onder, denkt haar moeder. “Britney Jean Spears is de liefste, gevoeligste en hartelijkste van mijn kinderen”, stelt ze. “Die komt hier wel weer bovenop.”

[Novum]