Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Naomi Campbell verdient aan woeste temperament

Naomi Campbell weet munt te slaan uit haar reputatie als driftkikker. Het topmodel speelt een woeste karikatuur van zichzelf in een reclame voor Dunkin’ Donuts.

Naomi Campbell weet munt te slaan uit haar reputatie als driftkikker. Het topmodel, dat onlangs een taakstraf uitvoerde wegens mishandeling van een werknemer, speelt een woeste karikatuur van zichzelf in een reclame voor Dunkin’ Donuts. Dat meldt de Amerikaanse krant New York Post.

De 37-jarige Britse werkt in de reclame in een chique avondjurk in de tuin, zo meldt een anonieme bron. Als er iets fout gaat, ontvlamt Campbell in woede, doet haar schoen uit en werpt deze door een raam. Een dame die naast haar staat, laat zich niet door de situatie van de wijs brengen, omdat zij een drankje drinkt van de donutketen.

Campbell werd meermaals door voormalige werknemers aangeklaagd wegens mishandeling. In januari bekende het model dat zij een dienstmeisje heeft verwond, door een telefoon naar haar hoofd te gooien, waarvoor zij een taakstraf kreeg.

[Novum]