Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Baby bumps’ vullen internationaal roddelcircuit

Buikje of geen buikje, dat lijkt de belangrijkste vraag in het internationale roddelcircuit. Katie Holmes en Nicole Richie worden nu als zwanger bestempeld.

Buikje of geen buikje, dat lijkt tegenwoordig de belangrijkste vraag in het internationale roddelcircuit. Waar vroeger liefde en overspel de showbizzbladen vulden, zijn het nu speculaties over gewichtsverlies en zwangerschappen die de headlines halen. Katie Holmes en Nicole Richie zijn de nieuwste sterren die door licht uitpuilende buikjes als zwanger worden bestempeld.

De 28-jarige Holmes, die in november beviel van dochtertje Suri, lijkt een twijfelgeval. ‘Het mysterie van de baby bump van Katie Holmes’, kopt de Britse krant Evening Standard dinsdag over de echtgenote van Tom Cruise. Twee recente foto’s die het blad afdrukt tonen de actrice met en zonder buikje.

Nicole Richie, die een relatie heeft met rocker Joel Madden, vormt een verhaal apart waar het een mogelijke zwangerschap aangaat. Volgens vele bladen en websites zou de magere socialite door haar vermeende eetstoornis niet in staat zijn zwanger te worden.

Wekelijks wordt nieuwe filmsterren en zangeressen een zwangerschap toegedicht, waarbij regelmatig uitvergrote foto’s van hun buik worden afgedrukt. De laatste maanden deden dergelijke geruchten de ronde over Christina Aguilera, Jennifer Garner, Alicia Silverstone en Angelina Jolie. Ook Britney Spears, Avril Lavigne en Jennifer Lopez zouden in blijde verwachting zijn.

[Novum]