Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Spice Girls komen terug met oud nummer’

De Spice Girls komen terug met het nummer ‘W.O.M.A.N’. De single is in 1999 geschreven maar is in de tussenliggende jaren op de plank blijven liggen.

De Spice Girls blazen hun carrière nieuw leven in met het uitbrengen van het nummer ‘W.O.M.A.N’. De single is al in 1999 geschreven, kort nadat Geri de meidengroep verliet, maar is al die jaren op de plank blijven liggen. Dat heeft het Britse blad The People gemeld op basis van anonieme bronnen. Het nummer is inmiddels opnieuw opgenomen, dit keer mét vocalen van Geri.

Oorspronkelijk was het nummer bedoeld voor het derde studioalbum, ‘Forever’. Het nummer heeft de cd nooit gehaald. Wel is het liedje tijdens de Christmas In Spice World UK Tour ten gehore gebracht. Wanneer de nieuwe versie uitkomt, is nog niet bekend.

De hereniging van de Spice Girls lijkt dichterbij dan ooit. Deze week vertelde Melanie C aan BBC News dat zij een eenmalige reünietour niet uitsluit. De Spice Girls scoorden hits met nummers als ‘Wannabe’ en ‘Stop’. Mel C, Emma Bunton, Victoria Beckham, Mel B en Geri Halliwell verkochten wereldwijd meer dan 55 miljoen albums.

[Novum]