Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Naomi Watts in het geheim getrouwd

Naomi Watts en Liev Schreiber zijn in het geheim in het huwelijksbootje gestapt. Het kersverse acteursechtpaar verwacht in augustus haar eerste kind.

Naomi Watts en Liev Schreiber hebben elkaar in het geheim het jawoord gegeven. Dat melden verschillende media dinsdag. Het kersverse echtpaar zou het nieuws zondag hebben verklapt op de rode loper van de Tony Awards in New York.

Toen de acteurs, die in augustus hun eerste kind verwachten, naar hun trouwplannen werd gevraagd, zou Liev hebben geantwoord dat ze al getrouwd waren. Het stel heeft ruim twee jaar een relatie.

De 38-jarige Australische Watts is de beste vriendin van Nicole Kidman. Ze is bekend van films als ‘Mulholland Drive’, The Ring’ en ‘King Kong’. De 39-jarige Schreiber speelde in films als ‘The hurricane’, ‘Everything is illuminated’ en de ‘Scream’-trilogie.

[Novum]