Search
Close this search box.

Stewardess profiteert van seks met Ralph Fiennes

Lisa Robertson doet waarschijnlijk mee aan de Britse versie van Bobo’s in de Bush. De stewardess werd bekend omdat ze seks had met acteur Ralph Fiennes.

Lisa Robertson doet hoogstwaarschijnlijk mee aan het nieuwe seizoen van de Britse versie van Bobo’s in de Bush. De stewardess werd bekend nadat ze op het toilet van een vliegtuig seks had gehad met acteur Ralph Fiennes. “De producenten van het programma zijn erg geïnteresseerd in de deelname van Lisa”, vertelt haar woordvoerder aan de Britse boulevardkrant The People. “Ze weet dat ze fouten heeft gemaakt, maar dit is een goede kans voor haar.”

De 39-jarige Robertson kwam in februari in het nieuws na haar bekentenis in het vliegtuig onveilige seks met Fiennes te hebben gehad. Ze was aan het werk tijdens de vlucht naar India. De Australische stewardess werd na haar verklaring door vliegmaatschappij Qantas Airlines ontslagen. Ze zei enkele weken later nog wellicht zwanger van de acteur te zijn geraakt, maar hierover is verder niets meer vernomen.

Fiennes, die ambassadeur is voor Unicef, vloog destijds naar India om voorlichting te geven over veilige seks. De acteur, die te zien was in films als ‘The English patient’ en ‘Schindler’s list’, heeft zich nooit uitgelaten over het voorval.

[Novum]