Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Fans boos op Rob de Nijs na onthulling over foto’s

Rob de Nijs heeft zich de woede van fans op de hals gehaald toen bleek dat hij de foto’s van de villa van Belinda Meuldijk maakte. Op zijn site staan kritieken.

Rob de Nijs heeft zich de woede van enkele fans op de hals gehaald toen hij maandag onthulde de gewraakte foto’s van de villa van Belinda Meuldijk te hebben gemaakt. Op zijn website hebben bezoekers felle kritieken geplaatst. “Wat een laffe streek heb je Belinda geflikt”, schrijft een fan. “Dat je foto’s maakt van het huis van je ex-vrouw, dat vind ik echt erg”, schrijft een ander. Een derde laat weten voortaan geen fan meer te zijn van de zanger.

Weekblad Privé plaatste onlangs foto’s van het vervuilde huis van Meuldijk met de tekst “Zo’n puinhoop is haar huis.” De ex-vrouw van De Nijs spande daarop een kort geding aan tegen het blad. De rechter oordeelde dat er een rectificatie geplaatst moest worden en dat de bron moest worden onthuld. Verder krijgt Meuldijk een schadevergoeding van 7500 euro.

De Nijs vertelde maandag in een interview met RTL Boulevard de foto’s te hebben gemaakt omdat hij wilde laten zien in welke omgeving zijn zoon opgroeit. Hij liet weten dat het nooit de bedoeling is geweest dat de kiekjes in het weekblad terecht zouden komen. Volgens de zanger zijn de foto’s via vrienden bij Privé beland.

Het is niet een en al kommer en kwel voor de 64-jarige zanger. Op de fansite staan ook een aantal steunbetuigingen. “Trek je er niets van aan”, schrijft een trouwe fan. Er wordt hem veel succes gewenst en fans laten weten achter hem te staan. Ook Meuldijk wordt herhaaldelijk genoemd op de site. Haar wordt veel geluk toegewenst, in het bijzonder met haar aankomende huwelijk met de 29-jarige Thierry Duval.

Henriette Koetschruiter, de 38-jarige vrouw van De Nijs zegt in een interview met maandblad Esta dat onder meer de in de pers breed uitgemeten scheidingsperikelen van De Nijs en Meuldijk hun wonden al hebben achtergelaten. “De volstrekt onterechte manier waarop Rob onlangs door de roddelpers is afgeschilderd als een boeman doet pijn.” Het paar doet zijn best het commentaar te negeren. “Denigrerende opmerkingen raken ons toch, ook al willen we dat niet.”

[Novum]