Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nicky Hilton in tranen bij bezoek aan zus

Nicky Hilton heeft haar tranen de vrije loop gelaten bij een bezoek aan haar zus Paris in de gevangenis. “Ze probeerde zich groot te houden, maar moest huilen.”

Nicky Hilton heeft haar tranen de vrije loop gelaten bij een bezoek aan haar oudere zus Paris in de gevangenis. “Ze probeerde zich groot te houden, maar moest huilen”, zegt moeder Kathy Hilton in het Amerikaanse tijdschrift People. “Het is ook moeilijk, we mogen Paris maar één uur per week zien”, verklaart ze.

De 23-jarige Nicky beschrijft het bezoek als een scène uit een film. “We praten met elkaar achter glas en Paris draagt ook echt een oranje overall”, vertelt ze. Ze vindt de straf die haar drie jaar oudere zus heeft gekregen vooral oneerlijk. “De openbaar aanklager eiste 45 dagen gevangenisstraf, terwijl zijn eigen vrouw voor hetzelfde vergrijp een boete van 140 euro kreeg.” Paris werd tot de cel veroordeeld voor het herhaaldelijk rijden zonder geldig rijbewijs.

Kathy ziet niet alleen maar kommer en kwel. Zij gelooft dat alles met een reden gebeurt. “Misschien dat mensen hierdoor hun ogen openen”, zegt ze. “Het is alleen maar goed als er met gelijke monniken en gelijke kappen wordt gewerkt.”

[Novum]