Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Opening Betuweroute live bij NOS en TV Gelderland

Onder de naam ‘NOS: Opening Betuweroute’ doet de NOS zaterdag live verslag van de officiële opening van het nieuwe goederenspoor door koningin Beatrix vanaf het NS-station Barendrecht. De uitzending is te zien via Nederland 2. Naast de NOS zal ook Radio en TV Gelderland speciaal anadacht geven aan de Betuweroute.

De Betuweroute die tot nu toe 4,7 miljard euro heeft gekost heeft 160 kilometer spoor, eveneens 160 kilometer geluidsschermen, 5 tunnels, 130 viaducten en bruggen, 190 faunapassages, 155 wissels en 600.000 dwarsliggers. ‘NOS: Opening Betuweroute’ begint op Nederland 2 om 14.00 en eindigt om 15.30 uur.

De extra televisie-uitzending van TV Gelderland is van 14.00 tot 16.00 uur. Deze uitzending wordt op zondag 17 juni op hetzelfde tijdstip herhaald. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten