Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Nieuwe liefde De Nijs vindt Belinda een heks’

Henriëtte Koetschruiter, de aanstaande vrouw van Rob de Nijs, vindt diens ex-vrouw Belinda Meuldijk een heks. Dat schrijft De Telegraaf vrijdag.

Henriëtte Koetschruiter, de aanstaande vrouw van Rob de Nijs, vindt diens ex-vrouw Belinda Meuldijk een heks. Ook speelde zij een belangrijke rol bij het doorsluizen van de veelbesproken foto’s van het huis van Meuldijk aan roddelblad Privé. Dat zegt presentator Martijn van de Bergh, die de kiekjes aan het blad gaf, vrijdag in De Telegraaf.

De foto’s, die het zwaar vervuilde huis van Meuldijk tonen, blijken inmiddels door heel wat handen te zijn gegaan, alvorens ze op de voorpagina van Privé belandden. De Nijs, die eigenaar is van de villa, maakte de foto’s en liet deze zien aan zijn jeugdvriendin Astrid Collee.

Zij zou, in overleg met Koetschruiter, de beelden hebben doorgespeeld aan Van de Bergh. “In een telefoongesprek naar aanleiding van de foto’s heeft Henriëtte letterlijk tegen mij gezegd dat het tijd werd die heks, lees Belinda, op haar nummer te zetten”, vertelt de presentator van LiveShop. “Henriëtte benadrukte dat niemand er ooit achter mocht komen dat zij en Astrid hiermee te maken hadden.”

De 66-jarige De Nijs zei deze week het uitlekken van de foto’s te betreuren. Toch blijft hij erbij dat de situatie in het huis van zijn ex, die hun zoon Jos opvoedt, onleefbaar was. “Mijn huiskamer is geen asiel”, schrijft hij vrijdag in een e-mail aan De Telegraaf. “Vier jaar geleden heb ik het gerenoveerd. Ik heb een schoonmaakploeg en diverse werksters langs gestuurd. Maar het heeft niet mogen baten.”

De 52-jarige Meuldijk, die in scheiding ligt met De Nijs, gaf eerder deze week aan geschokt te zijn over de hele zaak. Vorige week won ze een kort geding dat ze had aangespannen tegen Privé wegens schending van haar privacy. Het blad plaatste woensdag een rectificatie.

[Novum]