Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ook Jeckyll & Hyde op concert Ali B

Het houseduo Jeckyll & Hyde is toegevoegd aan de line-up van het Petje Af-concert vrijdag. Dat concert wordt door Ali B georganiseerd voor het goede doel.

Het Nederlandse houseduo Jeckyll & Hyde is toegevoegd aan de line-up van het Petje Af-concert vrijdag in het Tilburgse Leijpark. Dat concert wordt door Ali B georganiseerd voor het goede doel.

Vorige week werd al bekend dat er optredens plaatsvinden van dj Roog, EliZe en Lange Frans en Baas B. Verder staan rapper Yes-R, The Opposites en The Partusquad op de planken.

Ali B werkt voor het concert samen met Plan Nederland, het voormalige Foster Parents Plan. De optredens staan in het teken van de campagne ‘Stop geweld tegen kinderen’. Daarin is een speciaal rapfonds opgericht voor jong talent in ontwikkelingslanden, het Young Talent Fund. Van elk verkocht concertkaartje gaat één euro naar het fonds.

Naast de Nederlandse artiesten treden buitenlandse bands op. Zo staan onder meer de Zuid-Afrikaanse rapformatie Aura en de Palestijnse band Aura op het programma.

[Novum]