Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bodyguard doet boekje open over Lindsay Lohan

Lesbische ontmoetingen en zelfmoordpogingen, de voormalige bodyguard van Lindsay Lohan weet er alles van. In een Britse krant onthult hij zijn ervaringen.

Lesbische ontmoetingen, zelfmoordpogingen en veelvuldig drugsgebruik: de voormalige bodyguard van Lindsay Lohan weet er alles van. In de Britse krant News of the World doet Lee Weaver een boekje open over de 20-jarige losbol. Hij omschrijft de twee jaar dat hij Lohan onder zijn toezicht had als ‘my two years in hell’.

Zo vertelt Weaver, die eerder werkzaam was voor sterren als Kim Basinger, Brad Pitt en Pamela Anderson, dat hij Lindsay regelmatig naar een dealer moest brengen. De actrice zou hem zelfs een keer hebben aangevallen omdat hij haar te weinig drugs verkocht. De aangeschafte cocaïne werd regelmatig gesnoven in het bijzijn van Nicole Richie, zegt Weaver. “Niemand is zo wild als Lindsay, maar Nicole komt erg dicht in de buurt.”

Weaver meldt ook dat Lohan regelmatig ontmoetingen had met vrouwen. “Ze gebruikte de jongens voor de drugs en de meiden voor de kick.” Het aantal keren dat Lohan een vrouw meenam naar haar hotelkamer is volgens hem dan ook niet te tellen. Toch was Lindsay volgens de 48-jarige bodyguard allesbehalve gelukkig. “Ik heb wel eens naar haar armen gekeken, deze zaten vol met rode wonden”, zegt hij, doelend op de mogelijke zelfmoordpogingen van de actrice.

Lohan zit sinds een maand in een afkickkliniek in Californië. De woordvoerder wil niet zeggen waarvoor ze wordt behandeld.

[Novum]