Search
Close this search box.

Eddie Murphy staat DNA af voor vaderschapstest

Eddie Murphy moet maandag DNA afstaan voor een vaderschapstest. De voormalige Spice Girl Mel B beweert dat de acteur de vader is van haar pasgeboren dochter.

Eddie Murphy moet maandag voor een Amerikaanse rechtbank verschijnen om DNA af te staan voor een vaderschapstest. De voormalige Spice Girl Melanie Brown beweert dat de acteur de vader is van haar onlangs geboren dochter, Angel Iris. Maar Murphy ontkent de verwekker te zijn van het meisje. Murphy en Brown hadden vorig jaar een stormachtige affaire.

Brown is maandag ook aanwezig in de rechtbank, weet de Britse tabloid The Sun te melden. De twee staan dan voor het eerst oog in oog met elkaar sinds de 46-jarige Murphy de zangeres aan de kant zette. Hij liet in december in het Nederlandse entertainmentprogramma RTL Boulevard weten dat de relatie met Brown over was.

De 32-jarige zangeres wilde het aanvankelijk niet tot een rechtszaak laten komen, maar had volgens een vriendin geen keus. “Ze wil niet dat Angel zich later afvraagt wie haar vader is”, zegt ze in de Britse krant. “Het gaat Melanie niet om geld, alleen om het welzijn van Angel.”

Mel B heeft nog een dochter, de 8-jarige Phoenix Chi. Dat meisje werd geboren uit haar huwelijk met de Nederlandse danser Jimmy Gulzar, dat in 2000 op de klippen liep.

Eddie Murphy scheidde vorig jaar van zijn vrouw Nicole, met wie hij vijf kinderen heeft. De acteur heeft nu een relatie met filmproducer Tracy Edmonds, de ex-vrouw van zanger Babyface. Vorige maand werd bekend dat Brown iets moois zou hebben met filmproducent Stephen Belafonte.

[Novum]