Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe programmmering bij Slam FM

De programmering van het landelijke radiostation Slam FM veranderd op 18 juni. Daarin zal de muziek, dance/urban georiënteerd, een nog prominentere rol gaan innemen. De programmering is ook op een aantal punten gewijzigd en er is een aantal nieuwe deejays te horen op Slam FM.

Nieuw in de doordeweekse ochtend van 6 tot 10 is Timo Kamst zonder Frank Dane. Gevolgd door ‘The Beat Goes On’ met Martijn La Grouw, Tamara Brinkman en Daniël Lippens. Het programma ‘Most Wanted’ met Menno de Boer verhuist naar 17.00 – 19.00 uur met om 18.00 uur de Most Wanted Top 5.

Kristel van Eijk blijft met Kristel Kicks tussen 19.00 en 21.00 uur en Markplein met Mark Labrand verhuist naar 21.00 – 24.00 uur. De weekendprogrammering is grotendeels ongewijzigd. De Slam 40 verhuist op zaterdagmiddag naar 15.00 – 18.00 uur. Ook zal Slam FM een nieuwe vormgeving krijgen. Afgelopen week werd al bekend dat Frank Dane, de broer van Robert Jensen, stopt bij Slam FM. Vanaf 1 augustus is hij weer te horen op Radio 538. [Radiowereld.NL]