Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ook Jeckyll & Hyde op Live Earth Alert!

Jeckyll & Hyde is toegevoegd aan het programma van Live Earth Alert!. Het evenement is een kleinschalige Nederlandse uitvoering van de Live Earth-concertreeks.

Jeckyll & Hyde is toegevoegd aan het programma van Live Earth Alert! Het jumpstyle-duo maakt samen met onder anderen dj Fedde le Grand en rapper Ali B deel uit van de line-up van het evenement in het Amsterdamse Westerpark. De gratis concerten op 7 juli zijn een kleinschalige Nederlandse uitvoering van de Live Earth-concertreeks.

Live Earth is bedoeld om de wereld bewust te maken van de gevolgen van klimaatverandering. Meer dan 150 artiesten doen aan de concertenreeks mee in onder meer Groot-Brittannië, Japan, Brazilië, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten. In het Wembley-stadion in Londen zijn er optredens van wereldsterren als Madonna, John Legend, de Red Hot Chili Peppers en Genesis.

Jeckyll & Hyde werd bekend met het nummer ‘Freefall’. Momenteel bestormt het duo de hitlijsten met ‘Frozen Flame’.

[Novum]