Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Paris Hilton gedumpt door platenmaatschappij

Het zit Paris Hilton niet mee. De blondine, die een celstraf uit moet zitten wegens rijden zonder geldig rijbewijs, is gedumpt door haar platenmaatschappij.

Het zit Paris Hilton niet mee. De hotelerfgename, die vanaf dinsdag een celstraf uit moet zitten wegens rijden zonder geldig rijbewijs, is gedumpt door haar platenmaatschappij. “We verwachten geen nieuw materiaal van Paris Hilton in de nabije toekomst”, verklaart een woordvoerder van Warner Bros tegenover de Britse krant The Daily Mirror.

De beslissing om haar te dumpen komt nadat de platenmaatschappij een klein fortuin aan de blonde hotelerfgename besteedde voor de promotie van haar album ‘Paris’, dat in augustus uitkwam. Paris vloog de hele wereld over voor interviews en sliep daarbij in de meest exclusieve hotels.

De eerste single ‘Stars are blind’ werd redelijk goed ontvangen en bereikte de twaalfde plaats in de Nederlandse Top 40. De tweede single ‘Nothing in this world’ liep minder goed. In totaal werden wereldwijd een half miljoen exemplaren van het album verkocht.

[Novum]