Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Paris Hilton overspoeld met fanmail

De hele dag naar het plafond staren zit er voor Paris Hilton niet in nu ze in de cel zit. Ze krijgt zoveel brieven van fans dat ze er de hele dag zoet mee is.

De hele dag naar het plafond van haar cel staren zit er voor Paris Hilton niet in. De blondine krijgt zoveel brieven van fans dat ze er de hele dag zoet mee is. Er is vermoedelijk nog nooit een gevangene geweest die meer fanmail kreeg dan de puissant rijke hotelerfgename. Dat zegt ‘een bron’ tegen het tijdschrift Us Weekly.

Omdat de boeken in de gevangenisbibliotheek haar maar matig zouden boeien, heeft Paris zich volledig op de fanmail gestort en schrijft ze haar fans zelf terug. Entertainmentwebsite E! Online wist beslag te leggen op een brief die Paris naar een fan stuurde. Haar woordvoerder heeft de authenticiteit van de brief inmiddels bevestigd.

In de brief schrijft de gedetineerde Hilton dat ze erg ontroerd is door de tijd die de fan in het schrijven van de brief heeft gestopt. Ook laat ze weten het beste te willen maken van haar tijd in de gevangenis en dat ze veel steun heeft aan de fanmail. “De brieven die ik krijg doen me echt glimlachen terwijl ik hier verdrietig en alleen in mijn cel zit.”

Of Paris houdster is van het ‘postrecord’ van beroemde gevangenen, kon het gevangenispersoneel niet bevestigen. Vermoedelijk werden acteur Robert Blake en seriemoordenaar Charles Manson ook overspoeld met fanmail.

De 25-jarige Paris zit sinds 4 juni opgesloten in een gevangeniscomplex in Los Angeles. Ze is veroordeeld omdat ze reed met een rijverbod. Dat was haar opgelegd na eerdere aanhouding wegens rijden onder invloed. Naar verluidt wordt ze maandag op vrije voeten gesteld.

[Novum]