Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Paris mag geen interviews doen vanuit haar cel

Paris Hilton mag vanuit haar cel geen interviews geven. Fotografen en cameraploegen zullen met man en macht worden geweerd bij de gevangenis in Los Angeles.

(Novum/AP) – Paris Hilton mag vanuit haar cel geen interviews geven. Fotografen en cameraploegen zullen met man en macht worden geweerd bij de gevangenis in Los Angeles. Hilton moet vanaf dinsdag 45 dagen in de cel doorbrengen nadat ze gearresteerd werd voor rijden zonder een geldig rijbewijs.

De hotelerfgename hoeft niet op medeleven van het gevangenispersoneel te rekenen. “Ze wordt hetzelfde behandeld als elke andere gevangene hier”, zegt de sheriff van Los Angeles. “Het is niet leuk hier, het is de bedoeling dat ze ervan leert.” Of de 26-jarige Paris een cel moet delen is nog niet bekend.

In de tussentijd is Hilton zich aan het voorbereiden op haar gevangenschap. Ze heeft een kappersteam en styliste in de arm genomen om een stijlvolle entree te maken. “Ze wil dat de media haar tot in de puntjes verzorgd ziet als ze bij de gevangenis aankomt”, zegt een vriendin van de blondine.

Hilton kan haar föhn in elk geval thuis laten. Bij aankomst moet ze alles afgeven in ruil voor een oranje overal. In de gevangenis krijgt ze een standaard verzorgingspakket bestaande uit een stuk zeep, een kam en shampoo. Mocht Paris in de feeststemming zijn en zich willen opdoffen dan kan ze een pakket kopen met oogschaduw, een oogpotlood en een kleurshampoo.

[Novum]