Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Paris was claustrofobisch in cel

Paris Hilton werd zo claustrofobisch in haar cel dat ze naar huis werd gestuurd. Dat vertelt ze in een interview met het Amerikaanse tijdschrift People.

Paris Hilton had in haar cel zoveel last van claustrofobie dat ze naar huis werd gestuurd. Dat vertelt ze in een interview in het Amerikaanse tijdschrift People, dat vrijdag verschijnt. De hotelerfgename werd drie dagen nadat ze begon aan haar gevangenisstraf wegens rijden zonder geldig rijbewijs vrijgelaten op medische gronden. Een dag later stuurde de rechter haar terug naar de gevangenis.

In het interview, waarvan nu al enkele fragmenten openbaar zijn gemaakt op de website van het blad, vertelt Paris dat ze de eerste dagen achter de tralies totaal in paniek was. “De doktoren hielden me nauw in de gaten. Ze hebben de sheriff uitgelegd dat ik last had van zware angsten, paniekaanvallen en claustrofobie.” Vooral ’s nachts had ze het moeilijk. “Ik lag de hele tijd in de foetushouding, totaal hysterisch.”

Volgens de 26-jarige blondine hebben haar medegevangenen haar door de 23 dagen die ze uiteindelijk gevangen zat heen gesleept. “Ze waren een grote steun voor me. Er zaten meisjes in de cellen naast me. We konden met elkaar praten door de luchtgaten en ze waren heel lief.”

Woensdag wordt het eerste interview met Hilton na haar vrijlating uitgezonden. Ze is een uur te gast in de talkshow van Larry King bij CNN.

[Novum]