Search
Close this search box.

Paul McCartney schreef liefdeslied voor Heather

Paul McCartney schreef een nummer op zijn cd voor zijn ex Heather Mills. “‘See your sunshine’ is een liefdesliedje voor Heather”, bekent hij in de Daily Mirror.

Paul McCartney heeft op zijn nieuwe cd ‘Memory almost full’ een nummer opgenomen dat is bestemd voor zijn ex Heather Mills. “‘See your sunshine’ is een liefdesliedje voor Heather”, bekent de 65-jarige zanger in de Britse krant Daily Mirror. “Ik werkte voor, tijdens en na de breuk aan het album.”

McCartney, die momenteel in echtscheiding ligt met de 39-jarige Mills, koos ervoor het nummer te bewaren toen het huwelijk stukliep. “Ik schreef het nummer toen alles nog goed was tussen Heather en mij”, vertelt hij. “Ik wil de goede tijden die ik met haar beleefde niet ontkennen.”

Volgens de ex-Beatle is het wel in hem opgekomen om het nummer te vernietigen. “Als je middenin een scheiding zit, is het verleidelijk om alle schepen achter je te verbranden, maar ik denk dat zoiets niet goed is.” Paul zegt dat hij geen wrok koestert tegenover de 39-jarige Mills, met wie hij een 3-jarig dochtertje heeft. “Het is gewoon jammer dat het niet werkte tussen ons.”

Paul McCartney en Heather Mills gingen in mei vorig jaar uit elkaar na een huwelijk van vier jaar. De scheiding, die nog niet is afgerond, wordt sindsdien breed uitgemeten in de pers. Zo kwam het pornoverleden van Mills en haar vermeende relatie met een fitnessleraar boven water. McCartney werd ervan beschuldigd alcoholist te zijn en hij zou zijn echtgenote hebben mishandeld.

[Novum]