Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Pirates of the Caribbean’ nog steeds aan kop in VS

‘Pirates of the Caribbean: at world’s end’ was ook dit weekeinde de meest succesvolle film in de Verenigde Staten. De film bracht ruim 32 miljoen euro op.

(Novum/AP) – ‘Pirates of the Caribbean: at world’s end’ was ook dit weekeinde de meest succesvolle film in de Verenigde Staten. De film, die vorig week binnenkwam op de hoogste plaats in de Amerikaanse box office, bracht ruim 32 miljoen euro op.

Hoewel de film de eerste positie in de lijst met films met de hoogste omzet heeft behouden, viel de omzet van afgelopen weekeinde tegen. Deze zakte aanzienlijk ten opzichte van het debuutweekeinde, waarin de derde film in de ‘Pirates of the Caribbean’-reeks bijna 84 miljoen euro opbracht.

De film ‘Knocked up’, met Grey’s Anatomy-actrice Katherine Heigl in de hoofdrol, kwam in zijn openingsweekeinde binnen op de tweede plaats met bijna 22 miljoen euro. De animatiefilm ‘Shrek the third’ staat deze week derde in de filmlijst.

[Novum]