Search
Close this search box.

Platencontract voor Sascha Visser

Sascha Visser, finalist bij ‘So you wannabe a popstar’, heeft een platencontract binnen gesleept. Woensdag komt zijn single ‘Ga met me mee’ uit bij NRGY Music.

Sascha Visser heeft een platencontract binnengesleept. De ONM-acteur, die onlangs tweede werd bij de talentenjacht ‘So you wannabe a popstar’ op SBS 6, is ondergebracht bij NRGY Music. Woensdag komt de single ‘Ga met me mee’ van de 18-jarige hartenbreker uit.

Eerder tekende marathonschaatser Erik Hulzebosch, die Sascha versloeg in de finale van het programma, al een contract met NRGY. Zijn single ‘Extase (zonder jou)’ kwam deze week binnen op de tweede plaats in de Single Top 100.

De twee finalisten van ‘So you wannabe a popstar’ zijn niet de enige deelnemers die een platencontract aan de show hebben overgehouden. Vorige week werd bekend dat Roxeanne Hazes is binnengehaald door EMI Music. Haar overleden vader André Hazes zat ook bij dat label. Vrijdag komt haar single ‘Ik hou van jou’ uit, dat eerder werd uitgebracht door Gordon.

[Novum]