Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Frank Dane terug op Radio 538

Frank Dane is vanaf 1 augustus weer te horen op Radio 538. Van maandag tot en met donderdag presenteert de deejay zijn radioshow tussen 21.00 en 0.00 uur. Frank Dane, de broer van Robert Jensen, was al eerder te horen op Radio 538. Tot 2004 presenteerde Frank Dane vier nachten per week het nachtprogramma van Radio 538 tussen 0.00 en 3.00 uur.

Frank Dane: “Bij 538 is het voor mij allemaal begonnen. Terugkomen, voelt als terugkomen bij vrienden. Radio 538 is nog steeds het beste station van Nederland en ik kan niet wachten om er ’s avonds iets fantastisch van te maken”

Wijzigingen programmering
Vanaf augustus zullen diverse wijzigingen in de programmering worden doorgevoerd. Dit maakte 538 deze week bekend via een interne mailing aan de medewerkers. Dennis Ruyer is van maandag tot donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren. Aansluitend op RuuddeWild.nl presenteert Barry Paf van maandag tot en met donderdag zijn programma van 19.00 tot 21.00 uur. Jeroen Nieuwenhuize zal naast de Top 40 op vrijdag ook iedere zaterdag en zondag te horen zijn van 12.00 tot 15.00 uur, waar nu nog ‘WeekendRick’ te horen is met Rick van Velthuysen.

Gevolgen
Of dit gevolgen heeft voor het landelijke radiostation is nog niet duidelijk op dit moment. Volgens betrouwbare bronnen is de sfeer binnen Radio 538 de laatste tijd niet meer zoals vroeger waardoor diverse medewerkers Radio 538 mogelijk gaan verlaten.

Frank Dane
Momenteel is Frank Dane nog van maandag tot en met vrijdag te horen op Slam FM tussen 06:00 en 09:00 uur samen met sidekick Timo Kamst in de ochtendshow ‘D’r uit met Dane’. [Radiowereld.NL]