Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Plien en Bianca spelen in M-Lab

Theatermakers, onder wie Plien en Bianca en Viggo Waas, spelen dit jaar in het nieuwe theater M-Lab. Dit Amsterdamse instituut opent woensdag zijn deuren.

Gevestigde theatermakers als Viggo Waas en Plien en Bianca, én muzikanten spelen dit najaar in het nieuwe theater M-Lab. Dit Amsterdamse instituut, dat woensdag zijn deuren opent, biedt ondersteuning aan makers van nieuw Nederlands muziektheater, zo meldt de organisatie.

Het zogenaamde laboratorium voor muziektheater, waar M-Lab voor staat, biedt productionele ondersteuning en coaching aan gevestigde en niet-gevestigde namen in de wereld van het muziektheater. Het theater zelf bevat 150 stoelen en een repetitieruimte. Ook Acda & De Munnik en Ashton Brothers gebruiken het theater dit najaar voor try-outs van hun nieuwe voorstellingen.

[Novum]