Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Posh hoopt op surfcarrière voor zoontje Romeo

Victoria Beckham hoopt dat haar zoontje Romeo een topsurfer wordt zodra de familie in LA woont. Dat vertelt de voormalige Spice Girl in de Britse Glamour.

Victoria Beckham hoopt dat haar zoontje Romeo een topsurfer wordt zodra de familie in Los Angeles is neergestreken. Dat vertelt de 33-jarige voormalige Spice Girl in de Britse Glamour. Wat voor carrière ze voor haar twee andere zoons in gedachten heeft, is onbekend.

Victoria, David en hun zoontjes Brooklyn, Romeo en Cruz verhuizen volgende maand naar de Verenigde Staten, waar David de komende jaren gaat voetballen bij Los Angeles Galaxy. “Ik heb er veel zin in en David ook”, zegt ze. “De kinderen kijken ernaar uit, omdat ze graag naar het strand gaan.”

Posh is niet bang dat ze vereenzaamt als voetbalvrouw in een vreemd land. Ze heeft inmiddels een innige vriendschap opgebouwd met haar toekomstige buren Tom Cruise en Katie Holmes. “Ik ben dol op Katie, ze is zo lief”, zegt ze. “Ik heb haar regelmatig aan de telefoon en dan hebben we het over mode en de kinderen. Ook heeft Katie haar vriendin geholpen met het zoeken naar een nieuwe school voor Brooklyn, Romeo en Cruz.

Victoria benadrukt in het vraaggesprek dat er geen enkele sprake is van een huwelijkscrisis tussen Tom en Katie, zoals in de media wordt gesuggereerd. “Mensen willen gewoon niet geloven dat het een leuk stel is en dat ze gelukkig zijn met elkaar”, meent Posh. “Net zoals ze dat van David en mij ook nooit willen aannemen.”

[Novum]