Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Prijswinnaar dolgelukkig met pizzeria

Radiozender Slam! FM heeft vrijdag een vestiging van Al Capone’s Pizza’s weggegeven. Winnaar Niek Jonkheer is dolgelukkig met de prijs, zegt hij.

Radiozender Slam! FM heeft vrijdag een vestiging van Al Capone’s Pizza’s weggegeven. Winnaar Niek Jonkheer is dolgelukkig met de prijs, zegt hij. “Ik kijk ernaar uit me als ondernemer te mogen vestigen.”

Meer dan duizend kandidaten streden om de prijs. Na een strenge voorselectie bleven tien kandidaten over, die een compleet businessplan moesten opstellen. In het radioprogramma StudentStyle werd elke donderdag een opdracht toegelicht die moest worden uitgevoerd. De twee finalisten moesten een positief advies over de financiering van hun plannen zien te krijgen. Een vakjury vond het businessplan van de 24-jarige Leidenaar Niek het beste.

Naar verwachting opent de winnaar in januari een zaak in Hoofddorp.

[Novum]