Search
Close this search box.

‘Ellen ten Damme gechanteerd door Giel Beelen’

Ellen ten Damme wordt gechanteerd door Giel Beelen. Ze beweert dat de dj haar single niet wil draaien, omdat ze niet naakt in zijn nieuwe tv-show wil komen.

Ellen ten Damme wordt gechanteerd door Giel Beelen. De zangeres beweert dat de 3 FM-dj haar nieuwe single ‘Stay’ niet wil draaien, omdat ze niet naakt in zijn nieuwe tv-programma wil verschijnen. Dat schrijf De Telegraaf zaterdag.

Beelen vraagt bekende Nederlanders het hemd van het lijf voor zijn nieuwe televisieshow Giel, die vanaf 8 juli wordt uitgezonden. Alle gasten schuiven naakt aan bij de spraakmakende radiomaker. De redactie van het tv-programma nodigde Ten Damme uit, maar zij wilde niet naakt op tv verschijnen.

De zangeres vertelt dat de 30-jarige Beelen vervolgens contact opnam met de zangeres. “Laten we een deal maken”, zou hij hebben gezegd. Ten Damme zegt dat Beelen voorstelde dat hij de single zowel in zijn radioshow als in het tv-programma zou laten horen als ze zou meewerken aan het programma.

“Ik vind het schokkend dat het kennelijk zo werkt bij de Nederlandse radio”, zegt Ten Damme. “Het is belachelijk dat de publieke omroep op deze manier dreigt mijn muziek niet te draaien.”

Beelen reageert lacherig op de aantijgingen van de 39-jarige zangeres. “Ellen wilde alleen een gesprek aangaan in mijn show als haar nieuwe single zou worden gespeeld”, vertelt hij in de krant. “Maar daar maak ik het programma niet voor.”

Giel Beelen vond anderen wel bereid om in adamskostuum aan te schuiven voor een vraaggesprek. Hij nam een proefaflevering op met Onderweg naar Morgen-acteur Aram van de Rest. Humberto Tan en Pierre Wind zijn binnenkort naakt te zien aan tafel bij Beelen.

[Novum]