Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Prins William slaat drank in bij supermarkt

Prins William heeft voor 1250 Euro drank ingeslagen bij een lokale supermarkt. De 24-jarige Britse prins ging er met vier goedgevulde karretjes vandoor.

Prins William heeft voor 1250 Euro drank ingeslagen om tijdens een avondje voetbal kijken met vrienden niet uitgedroogd te raken. De Britse krant The Sun meldt dat Wills, zoals hij liefkozend door het Britse volk wordt genoemd, ‘freewheelend op een boodschappenwagentje’ langs de schappen met alcohol vloog in een lokale supermarkt.

De Britse prins vulde uiteindelijk vier boodschappenkarretjes met wodka, rum, wijn en bier. Ook de laatste vijftien flessen Pimm’s, een jeneverlikeur, die voor tien euro per stuk in de aanbieding waren, verdwenen in het karretje van de 24-jarige koninklijke vrijgezel.

Volgens Darren Rideout, de eigenaar van de supermarkt, gedroeg de prins zich als een normale klant. Hij zou zijn boodschappen zelf hebben ingepakt en bracht de flessen samen met twee vrienden en twee bodyguards naar zijn Audi.

Klanten hadden niet meteen door dat de prins zich onder het winkelend publiek begaf. “Toen ze het eenmaal doorkregen en een praatje met hem aanknoopten, was hij erg vriendelijk en maakte hij grapjes”, vertelt Rideout in de krant.

[Novum]