Search
Close this search box.

BN’ers in de uitverkoop op veilingsite

Op de website goededoelenveiling.nl kan vanaf vrijdag geboden worden op meet & greets met bekende Nederlanders als Kim-Lian van der Meij en Idols Maud en Dewi.

Op de website goededoelenveiling.nl kan vanaf vrijdag geboden worden op meet & greets met bekende Nederlanders als Kim-Lian van der Meij en ex-Idols Maud en Dewi.

Jörgen Raymann heeft twee kaarten beschikbaar gesteld voor zijn theatershow ‘Nummer 13866’ in oktober. Wibi Soerjadi doneert twee vipkaarten voor het kerstgala dat tweede kerstdag plaatsvindt in het Amsterdamse concertgebouw.

Goededoelenveiling.nl is een nieuw initiatief op internet dat probeert zo veel mogelijk geld op te halen voor de aangesloten doelen. Onder meer het Nationaal Fonds Kinderhulp, Doe Een Wens Stichting en het Nationaal Epilepsie Fonds profiteren van de opbrengsten van de veilingsite.

[Novum]