Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Prins William weer samen met Kate Middleton’

Prins William zou zich verzoend hebben met Kate Middleton. De ex-geliefden, die in april uiteen gingen, zouden elkaar al geruime tijd in het geniep bezoeken.

Prins William heeft zich verzoend met Kate Middleton. De ex-geliefden, die in april uit elkaar gingen, zien elkaar al geruime tijd in het geniep. Dat onthullen anonieme bronnen in de Britse krant Daily Mail. Middleton zou haar ex op 9 juni hebben bezocht in de legerbasis in Dorset, waar de prins in training is.

Tijdens haar bezoekje zou de 25-jarige brunette een decadent feest hebben bijgewoond, waar zij innig met William zou hebben gedanst. Later op de avond zouden de twee zich hebben teruggetrokken in de barak van de prins.

Vrienden van het stel bevestigen dat William, die vorige week 25 is geworden, zijn best doet om Kate weer voor zich te winnen, zo meldt het Britse boulevardblad. “William volgde haar als een verdwaalde puppy als ze, kletsend en dansend, door de ruimte liep”, vertelt een bron.

Ditmaal zou het echter niet William zijn die twijfelt aan de relatie, zoals volgens intimi eerder dit jaar het geval zou zijn geweest. “William is degene die zegt dat hij de relatie nieuw leven wil inblazen”, stelt een vriend van Kate. “Het is nu juist Kate die niet weet wat ze wil. Ze zegt dat het de moeilijkste beslissing van haar leven is.”

[Novum]