Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Oerol verkoopt 95 duizend kaarten

Het Oerol Festival is door meer dan vijftigduizend bezoekers bezocht, die 95 duizend kaarten kochten voor 45 voorstellingen. Dat maakte de organisatie bekend.

Het Oerol Festival is dit jaar door meer dan vijftigduizend bezoekers bezocht, die 95 duizend kaarten kochten voor 45 voorstellingen. Dat maakte de organisatie van het Terschellingse evenement zondag bekend. Er gingen tienduizend kaarten meer over de toonbank dan vorig jaar.

Net als de voorgaande jaren was er een bezettingsgraad van 95 procent. Het cultureel festival, dat van start ging op 15 juni, kende voorstellingen van internationale artiesten als de Canadese Jan Rok Achard en Hilary Westlake. Zondag werd het festival afgesloten met een grootschalige picknick.

In 2008 vindt het Oerol Festival plaats van 13 tot en met 22 juni.

[Novum]