Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Britney Spears op podium met Cyndi Lauper

Twee maanden na haar minitoer is Britney Spears weer klaar om het podium te bestijgen. De zangeres ondersteunt zaterdag Cyndi Lauper, die Los Angeles aandoet.

Twee maanden na haar minitoer is Britney Spears weer klaar om het podium te bestijgen. De popprinses ondersteunt zaterdag Cyndi Lauper, die Los Angeles aandoet met haar True Colors Tour. Dat vertelde de choreograaf van Spears zaterdag aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Tijdens haar eerste groots opgezette concert sinds 2004 zal de 25-jarige blondine naar verwachting haar nieuwste single ten gehore brengen. De afgelopen weken hield zij audities voor twee achtergronddansers, die Spears zaterdag samen met haar twee vaste danseressen moeten ondersteunen.

Op 7 juni deden 150 dansers hun best om indruk te maken op de zangeres. Vrijdag vond de laatste auditieronde plaats. Haar twee achtergronddanseressen maakten video-opnamen van de overgebleven 21 kandidaten, waaruit Spears twee dansers zal selecteren.

Spears is niet de enige gastartiest van Lauper. Ook Debbie Harry, Erasure, The Dresden Dolls en the MisShapes zijn van de partij. Begin mei gaf zij al enkele kleinschalige optredens in clubs in steden als Hollywood en San Diego.

[Novum]