Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Programma met Nederlandstalige muziek op Tien

Televisiezender Tien komt met een nieuw muziekprogramma. In Hollandse Hitmix brengen diverse Nederlandse artiesten hun nummers ten gehore.

Televisiezender Tien komt met een nieuw muziekprogramma. In Hollandse Hitmix brengen diverse Nederlandse artiesten hun nummers ten gehore. Het programma, dat 23 juni van start gaat, is behalve op Tien te zien op negentien regionale televisiezenders. Het programma wordt gemaakt door de producent van de vergelijkbare muziekshow Brabant Party, dat al enkele jaren een succes is bij Omroep Brabant.

De opnamen van Hollandse Hitmix kunnen worden bijgewoond. De eerste opnamen zijn op 14 juni in het Brabantse Nieuwkuijk. De show wordt gepresenteerd door volkszanger Henk Damen.

In de eerste uitzending van het zangspektakel treden meer dan twintig artiesten met een Nederlandstalig oeuvre op, onder wie ‘So you wannabe a popstar’-winnaar Erik Hulzebosch. Verder zijn Sascha Visser, Roxeanne Hazes, Jannes, Thomas Berge, René Schuurmans en Bouke te zien.

[Novum]