Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Radiostation Caz! overgenomen door Arrow

Radiostation Arrow heeft Caz! overgenomen van SBS Broadcasting. Arrow Classic Rock, dat alleen op AM te horen was, neemt de FM-frequentie van Caz! over.

Radiostation Arrow heeft Caz! overgenomen van SBS Broadcasting. Dat hebben de radiozenders donderdag bekendgemaakt. Arrow Classic Rock, dat alleen op AM te horen was, zal zo snel mogelijk de FM-frequentie van Caz! overnemen.

Het is onduidelijk of Caz! in de toekomst nog te horen zal zijn. “Het is onze bedoeling dat de zender via kabel of digitenne te beluisteren zal zijn”, vertelt Arrow-directeur Ad Ossendrijver. “Maar we kunnen daar nu nog niets over zeggen. We zijn ermee bezig.”

Caz! werd in april vorig jaar opgericht. Het station, dat zich richt op jongvolwassenen van 20 tot 34 jaar, draait voornamelijk pop, dance en urban. Jeroen Kijk in de Vegte en DJ Jean behoren tot de diskjockeys van de zender. Caz!-dj Marc de Hond kondigde vorige week aan te vertrekken bij het station.

[Novum]