Search
Close this search box.

Reilen en zeilen musical ‘Hair’ op internet

Het reilen en zeilen achter de schermen bij de nieuwe musical ‘Hair’ is vanaf 13 augustus te volgen op de website numpa.nl. Op 20 oktober is de première.

Het reilen en zeilen achter de schermen bij de nieuwe Nederlandse musical ‘Hair’ is vanaf 13 augustus te volgen op internet. De leden van de cast, onder wie Jelka van Houten en Bettina Holwerda, worden uitgerust met laptops en telefoons, waarmee ze toegang hebben tot het interactieve platform.

Via mailtjes en sms’jes houden de castleden hun fans via numpa.nl op de hoogte van hun belevingen voor en tijdens de voorstelling, die op 20 oktober in première gaat in Breda en tot april door Nederland toert.

De Nederlandse versie van ‘Hair’ is geschreven door Ronald Giphart. Jan Rot componeerde de muziek en Rodrigo Otazu ontwierp de kostuums. De musical wordt geregisseerd door Marcus Azzini, die eerder de regie op zich nam voor ‘Tape’ en ‘Sexual perversity’. Naast Van Houten en Holwerda zijn er rollen voor Oren Schrijver, Dewi en Jorrit Ruijs.

[Novum]