Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Voor 1 Nacht’ best scorende nachtprogramma

Het interviewprogramma ‘Voor 1 Nacht’ van de Kro heeft in de periode april / mei een luistertijdaandeel van bijna 50% behaald. Dat betekent dat van alle radioluisteraars op dat tijdstip de helft naar ‘Voor 1 Nacht’ luisterde. Een dergelijk hoog luistertijdaandeel heeft geen enkel radioprogramma in de afgelopen jaren behaald in de nacht.

Het interviewprogramma ‘Voor 1 Nacht’ wordt sinds september 2001 uitgezonden op Radio 1 in de nacht van zondag op maandag van 0.00 tot 1.00 uur. In het programma praat presentatrice Jeanne Kooijmans met een bekende Nederlander uit de wereld van de kunsten, politiek, media of sport.

Volgens onderzoeker Nanne Adriaans van de afdeling Kijk- en Luisteronderzoek van de NPO is de score van ‘Voor 1 Nacht’ opmerkelijk: “Een luistertijdaandeel van 49,1% is op programmaniveau al jaren niet meer voorgekomen op de Nederlandse radio”. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten