Search
Close this search box.

Richie Sambora alweer uit afkickkliniek

Richie Sambora heeft de ontwenningskliniek waar hij vorige week werd opgenomen alweer verlaten. Hij is volgens een woordvoerder klaar met zijn afkickprogramma.

Richie Sambora heeft de ontwenningskliniek waar hij vorige week werd opgenomen alweer verlaten. De gitarist van Bon Jovi is volgens een woordvoerder van de band klaar met zijn afkickprogramma. “Richie heeft het programma afgerond. Het gaat goed met hem en hij zal zijn behandeling buiten de kliniek voortzetten”, vertelt hij aan het Amerikaanse tijdschrift People.

De precieze reden voor de opname van de 47-jarige Sambora is niet bekendgemaakt. De rocker heeft echter een bewogen jaar achter de rug. Zijn relatie met Denise Richards liep na een klein jaar op de klippen en in april scheidde hij officieel van Heather Locklear. In die maand overleed ook zijn vader aan de gevolgen van longkanker. “Ik denk dat de optelsom van deze dingen hem heeft doen inzien dat hij goed voor zichzelf moet zorgen”, zegt een bron bij People.

[Novum]