Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Marc de Hond verlaat Caz [Update]

Marc de Hond (29) heeft na Timur Perlin nu ook besloten om het landelijke radiostation Caz te gaan verlaten, zo meldt Caz donderdag in een persbericht. Op donderdag 19 juli presenteert hij voor de laatste keer zijn programma ‘Wacht U voor De Hond’ bij het radiostation. Enkele maanden geleden liet radiodirecteur Gerard Timmer (door een meningsverschil over de koers ook Caz) ook het station te verlaten.

Marc de Hond: “De zender is de afgelopen periode een nieuwe weg in geslagen en daar voel ik me niet meer bij thuis. Het station profileert zich met het draaien van ‘meer muziek’. Ik heb andere ambities. Wat de toekomst betreft sta ik nu op een kruising tussen een terugkeer naar televisie, het bedrijfsleven of toch weer radio. Deze zomer ga ik die knoop doorhakken.”

Program Director Robert Feller: “We hebben Marc het afgelopen jaar leren kennen als een zeer gepassioneerde programmamaker en gewaardeerde collega. We respecteren zijn besluit uiteraard en wensen hem veel succes in de toekomst.”

Marc de Hond is naast radiopresentator ook ondernemer. Hij verkocht in 2000 zijn internetbedrijf (ricardo.nl) en maakte de overstap naar de radio. Hij presenteerde sindsdien programma’s voor de NCRV op Radio 1, Radio 2, 3FM en was te zien in Goedemorgen Nederland en als presentator van het Eindexamenjournaal. In april 2006 ging hij bij de oprichting van het station aan de slag bij Caz waar hij elke avond ‘Wacht U voor De Hond’ ging presenteren.

Leegloop bij Caz ?
De radiodirecteur (Gerard Timmer) en twee deejay’s (Marc de Hond en Timur Perlin) stappen kort na elkaar op. Over Marisa Heutink is nog duidelijkheid. Ze staat nog steeds op de loonlijst van Caz, maar ze is niet meer in de programmering te horen. Men is nog steeds in een afrondende fase, de gesprekken lopen nog.

Maar er is ook nieuw talent gevonden. Inmiddels is Maurice Verschuren nu dagelijks in de ochtend te horen en DJ Jean zal komend weekend voor het eerst te horen zijn. Van een leegloop bij het Caz lijkt vooralsnog geen sprake. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten