Search
Close this search box.

Richie Sambora opgenomen in afkickkliniek

Richie Sambora heeft zich laten opnemen in een ontwenningkliniek in LA. De woordvoerder van de gitarist van rockband Bon Jovi wil niet ingaan op de reden.

(Novum/AP) – Richie Sambora heeft zich laten opnemen in een ontwenningkliniek in Los Angeles. De woordvoerder van de gitarist van rockband Bon Jovi wil niet ingaan op de precieze reden voor de opname. “Hij vraagt om respect en privacy voor zichzelf en zijn familie.”

De gevolgen voor de band zijn nog onduidelijk. Op 19 juni komt een nieuw album uit, ‘Lost highway’. Ter promotie van de plaat staan enkele belangrijke televisieoptredens gepland en zou de groep opnamen maken voor het MTV-programma Unplugged. Daarnaast zijn concerten geboekt, waarvan het eerste op 24 juni moet plaatsvinden in Londen.

De 47-jarige Sambora heeft een bewogen jaar achter de rug. Zijn relatie met actrice Denise Richards liep na een klein jaar op de klippen en in april scheidde hij officieel van Heather Locklear. Diezelfde maand overleed zijn vader aan de gevolgen van longkanker.

[Novum]