Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Rob de Nijs meldt zich ziek

Rob de Nijs is letterlijk ziek van het foto-incident waarin hij verwikkeld is. Hij heeft dinsdagavond zijn optreden in Theater Orpheus in Apeldoorn afgezegd.

Rob de Nijs is letterlijk ziek van het foto-incident waarin hij verwikkeld is. Dat vertelt de manager van de zanger, Frank Jansen, woensdag in De Telegraaf. “Ik heb Rob ziek moeten melden. Hij heeft dinsdagavond zijn optreden in Theater Orpheus in Apeldoorn afgezegd. De hele situatie heeft hem meer geraakt dan hij in eerste instantie dacht. Hij ligt nu in zijn bed.”

De Nijs maakte een tijdje geleden foto’s van het huis van zijn toekomstige ex-vrouw Belinda Meuldijk. De kiekjes van haar vervuilde huis, die de zanger zou hebben gemaakt omdat hij zich zorgen maakte over de situatie waarin hun zoon Yoshi opgroeit, belandden vorige week bij roddelblad Privé.

Nadat Belinda een kort geding tegen het roddelblad aanspande, oordeelde de rechter dat er een rectificatie geplaatst moest worden en dat de bron moest worden onthuld. Verder krijgt Meuldijk een schadevergoeding van 7500 euro. De 64-jarige De Nijs gaf daarop toe dat hij de foto’s maakte, maar hij claimt niet te weten hoe ze bij het weekblad zijn beland.

Volgens zijn manager wil de zanger er alles aan doen om er achter te komen wie de foto’s heeft doorgespeeld. “Het is hem een raadsel hoe deze afbeeldingen bij de media terecht zijn gekomen. Rob geeft al zijn medewerking aan een onderzoek om boven tafel te krijgen wie hiervoor verantwoordelijk is”, stelt hij. “Rob heeft niets tegen Belinda. Zowel persoonlijk als zakelijk zijn ze enorm in elkaar verstrengeld.”

[Novum]