Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Rod Stewart zingt door na val van podium

Rod Stewart is tijdens een concert in Manchester van het podium gevallen. Het podium was spekglad na hevige regenbuien. De zanger maakte het concert af.

Rod Stewart is tijdens een concert in Manchester van het podium gevallen. Het podium was spekglad na een paar hevige regenbuien. De bejaarde zanger maakte het concert af. Later moest hij tien hechtingen in een been laten aanbrengen, meldt de Britse krant The Sun.

Doktoren denken dat de Britse zanger zondag in staat is op te treden tijdens het Concert for Diana, het herdenkingsconcert in het Londense Wembley-stadion dat prins William en prins Harry voor hun overleden moeder op touw hebben gezet.

Twee weken geleden trouwde de 62-jarige rocker met zijn 26 jaar jongere vrouw Penny Lancaster. Het stel heeft een negentien maanden oud zoontje, Alastair. Stewart, die na jaren als zanger van de Faces solohits scoorde als ‘Maggie May’, ‘Sailing’ en ‘Da ya think I’m sexy’, heeft vijf kinderen uit eerdere relaties.

[Novum]