Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Peter Andre geeft dochter nog geen naam

Peter Andre vindt zijn dochter, die vrijdag werd geboren, beeldschoon. “Mijn vrouw Jordan heeft een beeldschoon meisje met grote ogen op de wereld gezet.”

Peter Andre vindt zijn dochter, die vrijdag via een keizersnee werd geboren, beeldschoon. “Mijn prachtige vrouw Jordan heeft een beeldschoon meisje met grote ogen op de wereld gezet”, vertelde hij op de trappen van het ziekenhuis. “We zijn echt gezegend.”

De 34-jarige zanger, die hits scoorde als ‘Mysterious girl’, vertelt in de Britse krant The Sun dat hij tijdens de ingreep de hand van zijn vrouw vasthield. “Alles ging van een leien dakje.”

Het stel heeft nog niet besloten hoe het meisje moet gaan heten. “We noemen haar nu nog baby”, vertelt de zanger. “We hebben nog geen besluit genomen, omdat we eerst willen kijken hoe ze er over een paar dagen uitziet.” Het meisje is het tweede kind voor Peter en Jordan. Ze hebben al een zoont: de 2-jarige Junior. Jordan, die eigenlijk Katie Price heet, heeft een zoon uit een vorige relatie, Harvey van 5.

Het voormalige model moet misschien nog wel even met haar man om de tafel gaan zitten om een opvoedingsstrategie te bepalen. Als het aan manlief Peter ligt, komt ze de deur niet uit tot ze bejaard is. “Ik ga haar zo beschermd opvoeden, dat ik haar niet uit laat gaan tot ze 64 jaar is.”

Jordan en Peter Andre hebben een reallifesoap op de Britse en Amerikaanse televisie. De cameraploeg was aanwezig in het ziekenhuis, maar volgens Andre is de geboorte niet vastgelegd.

[Novum]